Rolluik inbouw

Inbouwrolluiken.

 

 Inbouwrolluiken

De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit.

Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de fabriekseigen productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn. De vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en types maken van het aluminium rolluik dat daaruit ontstaat een exclusief designelement.

Aluminium inbouw rolluiken

Bescherming onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een aluminium rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Er zijn opbouw- en inbouwrolluiken verkrijgbaar. U kunt kiezen voor iedere gewenste RAL-kleur. Voor het meeste comfort kiest men echter al snel voor elektrische bediening, met behulp van o.a. afstandsbediening en/of tijdklok. Ook bij smalle rolluiken (vanaf 50 cm breed) is er al een motor in de oprolbuis te plaatsen en te bedienen met afstandsbediening.

Houten inbouw rolluik

Heeft u houten inbouw rolluiken en wilt u deze vervangen?

Wij bouwen desgewenst uw houten inbouw rolluik om naar een geïsoleerd aluminium rolluik met Somfy motor.

 

Bediening rolluik

Ook voor de nieuwste generatie rolluikmotoren met io en de somfy tahoma box besturingen kunt u bij ons terecht.